La Pastisseria Can Massana de Solsona, entre les 50 millors de Catalunya

Forma part de la llista de la tercera edició dels premis Fava de Cacau que atorga l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. El jurat dels guardons està coordinat pel mestre pastisser Marc Balaguer, Campió d’Espanya de Pastisseria del 2015 i Subcampió del Món de Gelateria el 2018, entre d’altres distincions. També en formen part experts en cuina i pastisseria com professorat, periodistes gastronòmics i pastissers que no disposen de negoci propi. Es valoren aspectes com l’exposició del producte, el servei d’atenció al públic, la varietat dels productes exposats, l’originalitat dels productes, el local i la degustació.

Els guardons Fava de Cacau s’emmarquen dins de les jornades de la cinquena Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts. L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino, destaca que l’objectiu d’aquests premis és posar en valor l’ofici i el treball de tots els artesans que dia a dia obren el seu negoci per oferir els millors productes. 

La Pastisseria Can Massana, gestionada des del 2005 per Jaume Massana i Serra, és coneguda arreu pel seu producte estrella: la coca de croissant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *