La millora de la seguretat de 3 passos de vianants a l’av. Mare de Déu del Claustre, prioritat del pressupost participatiu

Les 18 persones que van participar a la darrera trobada de l’equip de treball dinamitzada per l’Arada i Raiels la setmana passada van optar àmpliament per aquesta intervenció. Concretament, s’ampliarà la vorera dels passos més propers a la cruïlla amb la pujada del Seminari i el de davant de l’antic Club Sant Jordi per evitar que els vianants s’incorporin a la calçada abans de creuar i es millori la visibilitat tant pels vianants com pels conductors. La intervenció està valorada en 23.400 euros. Casualment, en la sessió de treball de camp del febrer passat, els participants van presenciar l’atropellament de dos vianants en aquesta zona. Pel que fa a la mobilitat, també es canviaran de vorera dos fanals del revolt superior de la pujada del Seminari, que fan que les persones amb mobilitat reduïda o amb cotxet hagin de trepitjar la calçada. L’actuació costa 1.400 euros.

L’altra proposta amb més suport, valorada en 23.000 euros, és la renovació i l’ampliació de papereres a tot el municipi. S’instal·laran papereres noves amb tapa i de recollida selectiva. Al nucli antic n’hi van més d’una quarantena i la resta es col·locaran a l’exterior del centre històric, en places, parcs infantils, centres educatius i altres equipaments públics.

El 2021 tota la partida, de prop de 50.000 euros, es destinarà a la renovació de la coberta del pavelló vell, que té goteres. Si bé l’Ajuntament havia plantejat la possibilitat de destinar alguna partida a mesures per combatre els efectes de la Covid-19, l’equip de treball ho va descartar per manca d’informació sobre els col·lectius més necessitats i les actuacions més urgents.

El regidor de Participació, Joan Parcerisa, ha agraït als membres de l’equip de treball el seu compromís amb el pressupost participatiu. S’ha compromès a tenir en compte les propostes que s’han descartat com l’arranjament de la plaça del Camp, recollida al Pla de Mandat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *