La història clínica dels pacients del Centre Sanitari finalment podrà ser consultada des de qualsevol CAP o hospital de Catalunya

Els propers dies l’ens de salut enllestirà el traspàs de dades de 83.000 històries clíniques de l’actual sistema informàtic OMI al nou sistema ECAP del Servei Català de la Salut. Després d’un treball de molts mesos per part del personal del Centre Sanitari, aquest procés permetrà donar accés als historials de totes les persones que durant els últims 20 anys han acudit en algun moment o altre a l’ens de salut. El traspàs de dades al sistema ECAP, amb el qual acabaran treballant pràcticament tots els centres d’atenció primària de Catalunya, ha suposat traspassar uns 650.000 diagnòstics dels pacients del Centre Sanitari.

L’última etapa d’aquest procés de canvi implicarà un alentiment del funcionament administratiu del Centre Sanitari. Així, la concertació de visites, l’emissió de receptes, les baixes laborals i altres tràmits es faran més lents durant els propers dies. És per això que es demana la comprensió de les persones usuàries durant els primers dies d’adaptació i treball tant per part del personal administratiu com del mèdic i d’infermeria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *