La Generalitat ajorna la consulta dels Jocs d’Hivern que s’havia de fer el 24 de juliol

L’executiu vol esperar que es clarifiqui el projecte abans que la ciutadania decideixi, ja amb els detalls concrets i tancats. De moment, no hi ha nova data. El Govern vol que la situació amb el Comitè Olímpic Espanyol i el govern d’Aragó es resolgui al més aviat possible. El president del COE, Alejandro Blanco, es va mostrar obert a negociar la candidatura directament amb els territoris i les estacions d’esquí aragoneses després que el president, Javier Lambán, trenqués les negociacions.

Des del Solsonès, l’alcalde de Guixers, Jordi Selga, un dels més crítics amb la gestió de la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern, creu que l’ajornament és una maniobra per confondre la ciutadania.

El batlle de Guixers ha estat una de les veus més contràries que ha posat l’accent en la falta de concreció i buidor del projecte. Jordi Selga considera que la gestió de la candidatura dels Jocs d’Hivern del 2030 ha estat marcada per la improvisació i que aquest ajornament ratlla el ridícul. L’alcalde de Guixers considera que la candidatura és un joc de despropòsits que no afavoreix en res al món dels esports d’hivern. Des del Solsonès, Jordi Selga qualifica aquest gest de maniobra de distracció:

Recordem que als ciutadans del Solsonès, igual que als del Berguedà i el Ripollès, se’ls consultava si la comarca s’havia d’involucrar en la candidatura dels Jocs d’Hivern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *