La Fura proposa un taller i un concert de música ibèrica

Tindran lloc aquest dissabte al matí al local de l’entitat, a la plaça de Sant Pere, de la mà de Raquel Cruces. El taller de percussió ibèrica i cant tindrà lloc de 10 del matí a una del migdia i cal inscriure-s’hi prèviament, al preu de 15 euros, enviant un correu a lafurasolsona@gmail.com. Pel que fa al concert, programat per la una, serà de taquilla inversa. En totes dues propostes es prendran les corresponents mesures de seguretat per fer front a la Covid-19.

Raquel Cruces, músic i cantant, fa una dècada que va començar a investigar sobre els cants d’ús ibèric com cançons de bressol, cants de treball o cants de boda. D’aquí n’ha sorgit el llibre-disc Dame Confites, de cançons populars de transmissió oral. Raquel Cruces ha estudiat amb músics com Miquel Gil, Eliseo Parra i Vanesa Muela.

La Fura ha organitzat aquesta activitat tradicional i innovadora a la vegada per aprofundir en aquelles melodies que s’han anat transmetent oralment a la península i per experimentar fusionant ritmes actuals i tradicionals i reinterpretant la música popular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *