La Fura alerta que diverses persones han rebut notificacions judicials arran de les concentracions antifeixistes de resposta a Vox

La primera va tenir lloc el 27 de novembre passat. La formació ultra tenia intenció de muntar una parada informativa a la plaça del Camp però una setantena de militants antifeixistes, convocats per les entitats independentistes, ho van impedir. Malgrat que un cordó policial format per Policia Local i Mossos d’Esquadra, inclosos els antiavalots, separava els dos grups, es van viure moments de tensió entre els simpatitzants de Vox i els independentistes, amb intercanvi de consignes i càntics i llançament de farina. La segona va tenir lloc el 28 de maig i, en aquest cas, els antidisturbis dels Mossos d’Esquadra van formar una muralla per separar els dos bàndols, formats per una vintena de persones per part de Vox i una trentena per part dels independentistes. Una hora i mitja després d’intercanviar consignes, la concentració es va dissoldre.

Ara el Casal Popular La Fura alerta que, en les darreres setmanes, diverses persones han rebut notificacions judicials per aquestes concentracions. Des de l’entitat estan organitzant la defensa a través d’Alerta Solidària, amb la qual cosa ofereixen el seu suport a tothom qui es trobi en aquesta situació per tal que ningú es quedi sol davant la repressió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *