La Fira del Trumfo arriba el primer cap de setmana de març amb la incorporació d’un reconeixement a l’establiment trumfaire

El primer a rebre’l serà Agropecuària Ventura per ser un punt de venda de trumfos exclusivament del Solsonès. El lliurament del guardó serà el dissabte 4 de març a la plaça del Camp just després del concurs de pelar trumfos. Aquesta nova menció premiarà comerços o establiments de restauració que aposten per trumfos del territori.

La Fira del Trumfo i de la Tòfona també fa una aposta decidida per la música en directe. Dissabte al migdia a la plaça del Camp hi haurà concert de The Velcros i al vespre, de la Quinta Acústics. Finalment, diumenge al migdia hi haurà una exhibició de ball amb Bon Hop de Swing i la música a càrrec de Sing Swing Company. En cas de pluja, les propostes de diumenge es traslladarien a la sala polivalent.

El certamen establirà el centre neuràlgic a la plaça del Camp el 4 i el 5 de març amb el mercat del trumfo i productes alimentaris i la vuitena Festa del Vi. Prèviament, dijous a la tarda, es recupera el taller de cuina de la tòfona amb maridatge de vins a càrrec de Laia Coma i Roger Vilaginés del restaurant Mare de la Font. Serà a l’auditori de la sala polivalent i ho promou el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya. L’altra proposta gastronòmica local arribarà divendres de la mà del restaurant El Solsonès amb un maridatge a càrrec de l’enòleg Marc Maldonado. Podeu consultar tota la programació del certamen a firadesolsona.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *