La Fira de Sant Isidre tanca la setantena edició amb bona nota

El Consell Comarcal i la comissió organitzadora del certamen agraeixen a tothom que s’hi ha involucrat la seva participació. La majoria de visitants es van concentrar ahir, quan el temps va ser més estable que dissabte. Passeig Pare Claret, plaça del Camp i Camp del Serra han estat els espais més concorreguts amb expositors de vehicles, maquinària agrícola i tractors antics. També cal destacar la bona afluència del portal del Pont al portal del carrer Castell, on es van ubicar diverses parades d’artesans i que van omplir els carrers del nucli antic.

Un altre punt que va prendre protagonisme va ser la plaça de Sant Roc, on hi van compartir espai L’Hora del Vermut i la commemoració del vint-i-cinquè aniversari de la trobada de gegantons. El concert de dissabte a la nit, organitzat per Joventut Solsonina a la sala polivalent, va congregar el públic jove que va gaudir de l’ambient nocturn. La resta d’espectacles en espais tancats com els festivals de l’Escola de Dansa i Espaigua i l’exhibició de Taekwondo del diumenge, han omplert la sala polivalent.

Destaca també la contínua afluència a l’espai gastronòmic, situat un any més, a la plaça de l’U d’octubre, que ha aglutinat molta gent i ha generat llargues cues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *