La Fira de Sant Isidre recupera la normalitat concentrant-se en dos dies i amb 170 expositors

Ahir al migdia se’n va fer la presentació a la Formatgeria Rotxés, a Lladurs, amb l’objectiu de posar en valor el caràcter rural d’aquest certamen que arriba a la seixanta-novena edició. La majoria dels expositors, un total de 88, seran de bestiar i maquinària agrícola. Artesania i maquinària industrial i comercial en tindran una trentena cadascuna, una dotzena seran d’automoció i també hi haurà espai per a 7 entitats. Una de les novetats és que els tractors i la maquinària d’època disposaran d’un recinte tancat específic de 200 metres quadrats. També torna la normalitat a l’espai gastronòmic, amb les botifarres a la llosa, els cargols a la llauna i els cafès.

La Fira de Sant Isidre es concentrarà dissabte i diumenge recollint una demanda dels expositors, a qui se’ls feia complicat combinar les tasques comercials al seu negoci amb el certamen durant el divendres. Ho explica el director de Solsonès Fires, Joan Codina:

Per aquesta edició, l’organització ha optat per dinamitzar el nucli antic amb activitats com ara tallers de circ, música en directe o actuacions del grup de teatre de la gent gran. Joan Codina:

Així mateix, la sala polivalent actuarà com a centre lúdic i d’espectacles, amb sis activitats durant el cap de setmana.

Per la seva banda, la presidenta del Consell Comarcal del Solsonès, Sara Alarcón, posa de relleu el paper de l’ens en l’organització i la genuïnitat de la fira:

La 69a edició de la Fira de Sant Isidre se celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 de maig i s’espera que aquest any es recuperi l’afluència prèvia a la pandèmia. El pressupost que s’hi destina també s’equipara al del 2019 amb 90.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *