La direcció de l’escola El Vinyet valora molt positivament les noves mesures anunciades per la Generalitat

Consideren que d’aquesta manera podran començar el curs vinent amb la major normalitat possible, treballant amb els mateixos grups amb els que ho feien fins ara. Tot i això, des del Vinyet no tenen clar que aquestes mesures es puguin aplicar. A més, el centre haurà d’adaptar la seva línia d’escola a la nova situació. Ho ha explicat aquest matí a La Central, Anna Tarrés, directora del Vinyet.

Amb tot, Anna Tarrés veu les noves mesures amb molt bons ulls, ja que són menys restrictives que les aplicades per a la reobertura dels centres durant el mes passat.

Pel que fa a la contractació de 5.000 nous docents per a les escoles catalanes, no creuen que els repercuteixi. Consideren que es tracta d’un número molt baix i no compten en incrementar la plantilla de cara al curs vinent.

Malgrat la irrupció inesperada del Coronavirus, des del Vinyet fan un balanç positiu del curs, sobretot pel què fa a la capacitat de reacció a l’hora d’organitzar-se.

L’adaptació de la línia pedagògica de l’escola a un format telemàtic ha sigut ràpida i senzilla. A més, s’han pogut realitzar tancaments d’etapa i canvis de comunitat amb una relativa comoditat. Tot i això, no era com esperaven a principi de curs.

Durant les properes setmanes, la direcció del Vinyet planificarà diversos plans de cara al curs vinent a l’espera de les indicacions oficials del Departament d’Educació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *