La deixalleria mòbil arriba a tres noves zones de Solsona

Des de fa unes setmanes, el servei arriba també a Sant Bernat, al carrer del Blat; al carrer de les Pollancres de Cal Xuxa i al carrer de Salvador Espriu a la zona esportiva.

L’apropament de la recollida d’aquest tipus de residus és una de les peticions recollides en les visites als barris. Ara la regidoria de Medi Ambient ha redistribuït els horaris de la deixalleria mòbil per tal que arribi a més ciutadans. Així, el tercer dimecres de cada mes s’instal·larà al Camp del Serra de 4 a 6 de la tarda i a Sant Bernat de 6 a 8 del vespre. El matí del tercer dissabte de cada mes farà la primera parada a l’avinguda del Pont de 10 a 12 i a Cal Xuxa de 12 a dues. El quart dimecres, la deixalleria mòbil es repartirà la tarda entre la carretera de Torà de 4 a 6 i la zona esportiva de 6 a 8. El calendari actualitzat ja es pot consultar al web municipal.

La deixalleria mòbil recull roba i calçat; fluorescents, làmpades de vapor de mercuri i bombetes; piles i acumuladors; tòners, pintures i dissolvents; petits electrodomèstics, aerosols i ferralla, entre d’altres. Els últims tres mesos s’han registrat entre 250 i 280 aportacions mensuals, amb entre 2 i 3 entrades per usuari de mitjana. L’oli vegetal de cuina usat i les càpsules de cafè han estat els residus més freqüents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *