La CUP qualifica el seu programa electoral d’ambiciós però realista

Els cupaires van celebrar l’acte central de campanya dissabte al migdia a la plaça del Consell Comarcal amb la presència d’una quarantena de persones. Amb candidatures a Solsona i a Llobera, la CUP va voler treure pit del pes que té el programa per a ells i el fet que s’ha elaborat participativament a través d’assemblees obertes.

Marc Barrera, candidat de la CUP a Llobera, explica que al municipi han plantejat les llistes obertes de manera que fos un equip unit, que treballessin els 5 regidors plegats. A nivell comarcal, plantegen reptes com la gestió forestal, l’habitatge, el suport al sector primari i a la transició energètica. Marc Barrera defineix com s’ha elaborat el programa:

Els dos primers integrants de la llista de Solsona, Pilar Viladrich i Albert Colell, van anar desgranant les propostes per a la ciutat. Viladrich es va mostrar satisfeta que algunes qüestions que portaven en anteriors eleccions, com les fiscalitats progressives, feminisme o gravar els propietaris de pisos buits, ara apareguin als programes d’altres formacions. Per a la cap de llista, és senyal que estan fent les coses bé i que tenen capacitat d’influència:

Per la seva banda, el número 2, Albert Colell, va plantejar la necessitat de crear un Casal Jove com a espai de trobada on socialitzar i trencar barreres i que sigui autogestionat. La CUP també planteja un model alternatiu de polítiques turístiques. Albert Colell:

Recordem que aquest vespre es reprenen les entrevistes als candidats a l’alcaldia amb la cap de llista de Junts, Elis Colell. Serà a partir de 2/4 de 8 del vespre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *