La comunitat educativa del Vinyet reclama que es pugui dur a terme l’activitat d’Esport Blanc Escolar

L’AMPA, l’Equip de Gestió i els mestres d’Educació Física d’aquesta escola de primària subscriuen un manifest demanant que es reconsideri aquesta prohibició.

Malgrat ser conscients de la delicada situació sanitària del país i reconèixer la complexitat de les decisions polítiques, es mostren perplexos i decebuts per les decisions de país que es prenen sense tenir en compte la realitat del territori.

Arran del confinament municipal, els centres escolars del Pirineu i Prepirineu no poden dur a terme l’activitat de l’Esport Blanc Escolar, que fomenta la pràctica de diverses modalitats d’esquí a les estacions més properes. La comunitat educativa del Vinyet considera que aquesta enèsima restricció causa als infants un perjudici real per no poder fer una activitat esportiva vinculada al medi natural proper i que és saludable tant a nivell físic com emocional. A més, qualifiquen la mesura de discriminatòria, en tant que hi ha infants que per les condicions econòmiques de la seva família només poden realitzar aquesta activitat en el marc del programa d’Esport Blanc Escolar. Per tots aquests motius, demanen que es reconsideri la decisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *