La comunitat educativa del Vinyet estrena avui la nova escola 15 anys després de la seva creació

Sentíem Jordi Vilalta, president de l’AFA del Vinyet, i la directora del centre, Anna Serra, pletòrics en aquesta jornada tan especial pel centre.

Era el curs 2007/2008 quan es va posar en marxa la segona escola de primària de Solsona a l’edifici provisional de la Cissa. Han estat moltes les promocions d’alumnes que han passat a secundària sense poder estrenar l’edifici de la Cabana del Màrtir. Avui, per fi, estudiants, equip docent, personal i famílies han pogut iniciar el tercer trimestre a les noves instal·lacions.

El president de l’AFA, Jordi Vilalta, subratlla que malgrat tots els esculls, la nova escola és una realitat gràcies a l’esforç i la col·laboració de tothom:

 Hi coincideix la directora del Vinyet, Anna Serra:

Ubicat al carrer de Francesc Ferrer i Guàrdia, acull 200 alumnes i té una superfície construïda de més de 3.000 metres quadrats en una parcel·la de més de 9.000 metres quadrats. S’estructura en dos immobles. En el principal, amb dues plantes, s’hi situen les aules i els serveis generals, mentre que l’altre és d’una única planta i conté el gimnàs o sala gran, vestidors i els serveis del pati. La comunitat educativa va fer introduir modificacions al projecte bàsic per adaptar-lo a les necessitats pedagògiques del centre. L’escola El Vinyet, d’altra banda, és capdavantera en l’ús d’energies renovables i eficiència energètica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *