La Comissió territorial d’Urbanisme de la Catalunya Central aprova l’ampliació del centre de cria de falcons d’Odèn

S’ha donat llum verda al Pla especial per legalitzar les instal·lacions existents de Roc Falcon i incloure’n de noves per garantir el seu funcionament.

L’objectiu d’aquest nou Pla especial és regular l’activitat i les instal·lacions existents i les necessàries per a un futur creixement. Així, el complex comptarà amb aviaris, cambres de cria i d’incubació, clínica veterinària i cuina d’aliments per  a les aus, granges per produir l’aliment i les preses dels falcons, oficines i escorxador.

A més, també es preveuen habilitar 12 allotjaments per als 35 treballadors de la plantilla legalitzant els ja existents a més de la construcció d’un nou espai. D’altra banda, la Casa Cavallera, situada just al costat, es destinarà a allotjaments dels visitants.

Roc Falcon es va establir a Canalda el 2002 en un emplaçament considerat idoni pel projecte tant pel clima com per l’altitud de la zona. El 2007 es van iniciar els tràmits per legalitzar les edificacions construïdes. Actualment, és la primera empresa mundial del sector.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *