La carretera del pantà de Sant Ponç s’arranjarà l’any vinent

Ho va confirmar ahir en una reunió a Barcelona el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes, als alcaldes de Navès, Clariana i Riner, els tres municipis per on transcorre la via. Els municipis fa anys que reivindiquen la millora d’aquesta carretera. L’alcalde de Navès, Josep Maria Casafont, en destaca la importància com a via que en connecta dues d’importants:

 Hi coincideix l’alcalde de Riner, Joan Solà:

Degut a l’aigua, les inclemències meteorològiques i l’escàs manteniment dels últims anys, la carretera del pantà de Sant Ponç presenta problemes de seguretat i de comoditat per als conductors, a més de ser possible causa de desperfectes en els vehicles. Els treballs consistiran en la reposició i ampliació del ferm, l’optimització del traçat, la millora del drenatge de la carretera i la renovació de la senyalització horitzontal. En aquests moments l’ACA està duent a terme les petites expropiacions per reformar el traçat. Des de l’Ajuntament de Clariana s’ha posat èmfasi en incloure al projecte un aparcament de 150 places per a les persones que van a gaudir del pantà de Sant Ponç, segons destaca l’alcalde Albert Bajona. Es construirà en un terreny cedit per la mateixa Agència Catalana de l’Aigua. Paral·lelament, també s’executarà un altre projecte de millora del camí perimetral del pantà. Ho destaca l’alcalde de Clariana, Albert Bajona:

 Els treballs es duran a terme en el tram entre la urbanització de Santa Llúcia, a Navès, fins a Santa Susanna, a Riner, passant per Clariana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *