La candidata de Junts per Solsona, Elis Colell, qualifica de “desnonament a mitges” el fet que l’Associació de Festes del Carnaval es quedi sense taller

Considera que el fet de no deixar-los suficient espai al local és deixar-los amb el cul a l’aire i una altra mostra de la mala governança del Consell Comarcal amb la complicitat de l’Ajuntament de Solsona. Colell explica que, malgrat que mai ha format part de la Junta, hi ha col·laborat estretament durant 20 anys i coneix la dimensió de la feina i la importància de tenir suport econòmic i logístic de les administracions públiques. Recorda que una de les seves propostes és crear un espai museístic del Carnaval com a referent dels carnavals del país que vagi més enllà dels gegants. A nivell comarcal, Junts vol demanar que el Carnaval es declari Patrimoni Immaterial de la Humanitat, un reconeixement que ja té la Patum de Berga. Elis Colell afirma que si el problema real és que el Consell Comarcal no disposa de cap altre espai, podria construir un nou magatzem als terrenys de Ca l’Alemà mentre espera que s’hi construeixi un nou CAP.

Aquest cap de setmana, Junts per Solsona ha rebut el suport dels diputats Salvador Vergés i Joan Canadell. La cap de llista, Elis Colell, considera prioritari que la Fira de Sant Isidre es converteixi en un certamen realment comarcal on tots els municipis de la comarca s’hi sentin representats. Si governa Solsona, proposa afegir al calendari de dissabte el “Dia de la comarca del Solsonès” per reivindicar i posar en valor la identitat de la comarca. La candidata de Junts creu que és molt important que Solsona exerceixi de forma real com a capital de comarca i s’enorgulleixi de ser-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *