La biblioteca acull la presentació d’un llibre que respon les preguntes dels infants sobre la mort

L’acte tindrà lloc aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda i consistirà en un conversa entre una de les autores, Anna Juan Cantavella, i la psicòloga Montse Colilles sobre el procés de creació del projecte.

El llibre “¿Así es la muerte?” és la culminació d’un projecte internacional amb què l’editorial Wonder Ponder va organitzar tallers amb infants i joves d’entre 5 i 15 anys als quals es va convidar a parlar de la mort sense els tabús dels adults. La publicació inclou una selecció de 38 preguntes d’infants i joves d’Espanya, Mèxic, Argentina, França o Finlàndia. “I jo, em moriré?”, “On anem quan ens morim?” o “Com sé, quan m’adormo, que no m’he mort?” són alguns dels interrogants als quals es dona resposta. El llibre s’adreça a lectors a partir de 6 anys amb acompanyament o de 9 sols i un dels objectius és oferir a les famílies eines davant la incertesa que generen aquestes preguntes.

La publicació l’han escrit Ellen Duthie i Anna Juan Cantavella amb il·lustracions d’Andrea Antinori. La psicòloga i assessora en educació i literatura infantil Montse Colilles, col·laboradora habitual de la biblioteca Carles Morató, que intervindrà en la presentació de dissabte, ha participat en la revisió del llibre. L’acte s’adreça especialment a docents, famílies, joves i infants a partir de 6 anys. Recordem-ho, tindrà lloc dissabte a 2/4 de 7 a la biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *