La biblioteca acull dilluns una xerrada de quatre emprenedores en l’àmbit de la salut, l’alimentació i la cuina

És una proposta de la botiga Molsa Toleràncies amb la col·laboració de l’equipament que pretén posar en valor l’emprenedoria i donar a conèixer les experiències de les quatre protagonistes.

Sílvia Ferrer, d’Espai René, arquitecta especialitzada en la salut de l’hàbitat i la bioconstrucció, parlarà també de la seva aposta per la cuina pràctica, de temporada, senzilla, tradicional i arrelada al territori. D’altra banda, la dietista-nutricionista i experta en psiconeuroimmunologia Martina Ferrer, d’Ets el que menges, farà una introducció a la salut integrativa, com a visió global de l’alimentació terapèutica, el cos, la ment i el benestar.

Cristina Moncunill, propietària del primer restaurant vegà a la regió de Múrcia i cuinera que va aconseguir una de les primeres estrelles verdes concedides per la Guia Michelin, se centrarà en l’alimentació vegana. La responsable de Molsa Toleràncies, Laia Espasa, serà l’encarregada de moderar l’acte i presentarà el seu cas professional a partir d’una experiència que l’ha dut a crear el seu propi negoci com a rebost de salut, a partir de l’alimentació ecològica i la salut integrativa.

La cita és dilluns a les 7 de la tarda al saló de les Homilies d’Organyà de la biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *