JxS vota en contra del nomenament dels representants municipals a diferents organismes en sentir-se’n exclosos

El principal grup a l’oposició va ser l’únic que es va oposar, al ple d’ahir a la nit, a la proposta de nomenament de representants a 17 organismes que depenen de l’Ajuntament, 8 del Consell Comarcal, consorcis, mancomunitats, patronats i entitats i associacions externes. El portaveu de Junts per Solsona, Marc Barbens, argumenta que se’ls ha exclòs del Consorci de l’Àrea Residencial Estratègica de la Cabana del Màrtir, on havien tingut presència els últims quatre anys. Defensa que com a representant en cap moment va posar pals a les rodes i va defensar les decisions i interessos del consistori. D’altra banda, consideren que l’equip de govern no ha correspost al vot de confiança que van efectuar pel ple del cartipàs. Marc Barbens:

Per la seva banda, l’alcalde, David Rodríguez, defensa que la figura del regidor de barri ha de ser de govern i no veu necessari crear cap altra atribució per als regidors de l’oposició en tant que poden assistir obertament a les trobades amb els veïns i fer les intervencions que creguin oportunes.

La majoria dels nomenaments aprovats ahir recauen en els regidors responsables de l’àrea a la qual correspon l’organisme o l’entitat en qüestió i, en la majoria de casos, en forma part un membre de cada grup municipal. N’és una excepció la representant de l’Ajuntament a la Mancomunitat d’Abastament d’Aigües del Solsonès. El consistori ha designat per primera vegada un membre de l’oposició, la regidora cupaire Pilar Viladrich.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *