Junts Solsonès considera inacceptable i vergonyós el tracte laboral de l’equip de govern del Consell a les treballadores familiars

Acusen Esquerra de “maltractament laboral” i de ser l’únic partit que s’ha posat de cul a millorar la situació de precarietat laboral indigna i insostenible d’aquest col·lectiu. Junts considera paradoxal que els republicans, que s’autoqualifiquen de progressistes i feministes, menyspreïn d’aquesta manera tan grollera i injustificada els drets laborals d’aquestes professionals. Recorden que les reivindicacions salarials es remunten a fa més d’una dècada, i que el govern el 2017 va posar com a excusa l’elaboració d’una Relació de Llocs de Treball que continua pendent 6 anys després. Subratllen que l’executiu no ha fet res per resoldre aquesta situació injusta, ja que el sou que perceben és fins a un 25% inferior al que cobren treballadores similars d’altres consells comarcals.

Junts Solsonès qualifica de nefasta la política de recursos humans del Consell Comarcal. Afirmen que evidencia una manca absoluta de capacitat i voluntat de gestió en temes fonamentals que afecten la qualitat dels serveis que presta l’ens al territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *