Junts Solsonès acusa el govern del Consell de gastar 800.000 euros per perdre serveis al Centre Sanitari

La formació qualifica de “despropòsit total” la compra d’uns terrenys per a construir-hi un nou edifici sense cap consulta ni cap tipus d’estudi previ. Consideren que no es pot fer aquesta despesa tan elevada basant-se només en una declaració d’intencions i creuen que s’hauria d’haver negociat perquè el cost dels terrenys fos assumit per la Generalitat o altres administracions. Tampoc veuen amb bons ulls la pressa de fer aquest tràmit a un mes de les eleccions ja que opinen que aquesta decisió necessita d’un consens molt més ampli. Interpel·len directament l’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert, demanant-li si està d’acord amb aquesta decisió, que afecta negativament les persones del territori i la seva salut.

Junts Solsonès considera que fer un nou CAP és el primer pas per desmantellar la sanitat a la comarca. Ho posa de relleu la cap de llista de Junts per Solsona, Elis Colell:

Posen sobre la taula que un CAP només presta serveis d’atenció primària, pediatria, odontologia, llevadora, treball social, salut escolar i atenció continuada. Pel que fa a la resta de serveis i especialitats, així com la base SEM, temen que es perdin amb el canvi de model. També afirmen sentir-se enganyats ja que el govern havia dit fins ara que el Centre Sanitari era deficitari quan ara s’ha sabut que té un gran romanent. Junts diu que en comptes de destinar els diners a millorar l’actual equipament i aportar el que pertocava als seus treballadors, Esquerra ha optat per una aposta incerta de la compra d’uns terrenys en els quals, potser d’aquí a uns anys, s’hi construirà un CAP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *