Junts per Solsona presenta el seu programa electoral amb l’escalf de l’exconseller Josep Rull i el diputat Albert Batet

Una quarantena de persones es van reunir ahir a l’auditori de la sala polivalent per escoltar les principals propostes de la formació encapçalada per Elis Colell.

Els membres de la candidatura van anar desgranant les idees per fer el canvi a Solsona. Núria Bonet va parlar d’una Solsona estancada, sense projectes, i de la necessitat de planificar totes les iniciatives que necessita la ciutat. El número 3 de la candidatura, Jordi Santasusana, es va centrar en l’àmbit sanitari i social. Es va comprometre a vetllar perquè el canvi de gestió del Centre Sanitari no impliqui una pèrdua de serveis i també a recuperar les especialitats perdudes. Miquel Mingorance es va referir a Urbanisme i infraestructures: convertir el Camp del Serra en un pulmó verd, construir habitatge social i cobrir la piscina municipal en són algunes de les propostes. Pau Mujal va posar èmfasi en la necessitat de reformular les zones esportives per fer front a la manca d’espai, convertir la regidoria de Joventut en una àrea transversal i fer que els habitants del Vinyet deixin de ser ciutadans de segona. Millorar el manteniment dels parcs, crear refugis climàtics i elaborar un pla de l’arbrat són les mesures exposades per Gemma Muntada. Alba Massana es va centrar en l’educació. Va parlar de gestionar directament l’escola bressol municipal així com també de crear un programa d’acompanyament emocional i de salut mental. Finalment, la cap de llista de Junts, Elis Colell, va posar sobre la taula la dificultat de trobar personal qualificat i compromès per a les empreses, la necessitat de captar i retenir talent i desencallar el polígon de Santa Llúcia.

L’exconseller Josep Rull va felicitar l’equip de Junts pel seu plantejament coral d’equip i els va agrair haver fet un pas endavant en un moment amb molt descrèdit de la política. Per a Rull, els dos elements imprescindibles en política són la vocació de servei i uns ideals nobles:

Per la seva banda, el diputat Albert Batet va destacar el lideratge d’Elis Colell i l’estima que té per Solsona que va poder palpar de primera mà durant el Carnaval passat. Batet va subratllar que aquesta festa és un clar símbol d’identitat per Solsona. El portaveu de la formació al Parlament va argumentar que el vot útil pel canvi a Solsona és Junts, va afirmar que la majoria absoluta d’Esquerra a la ciutat no ha estat bona i va recordar que a les eleccions del 28 de maig també s’hi juguen el Consell Comarcal i la Diputació de Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *