Junts aposta per perfils joves i de l’àmbit empresarial per ocupar del 5è al 7è lloc de la candidatura

La llista d’Elis Colell continua amb Pau Mujal, Gemma Muntada i Eduard Farrés.

Pau Mujal, de 26 anys, ha viscut sempre al Vinyet i és un gran coneixedor del sector agropecuari. Graduat en Conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural, forma part dels Trabucaires de Solsona des dels 20 anys, Considera que la política de Joventut ha de donar resposta a les necessitats immediates dels joves en diversos camps com el laboral. Pau Mujal:

La número 6 de la candidatura de Junts és Gemma Muntada, de 41 anys. És mare d’una nena i ha format part del Club Bàsquet Solsona durant més de 20 anys. És topògrafa i tècnica de seguretat i salut al món de l’obra pública i està especialitzada en Prevenció de Riscos Laborals. També és jove agricultora.

El número 7 de la llista d’Elis Colell és Eduard Farrés, de 58 anys. El seu perfil empresarial fa que defensi que cal potenciar i facilitar el creixement de les empreses del territori però també atraure’n de noves. Farrés creu que s’ha de construir una ciutat de manera que la gent que vingui a treballar-hi també s’hi vulgui quedar a viure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *