Judit Gisbert advoca per un Ajuntament que segueixi estant al costat de les persones

La cap de llista d’Esquerra Republicana i candidata a la reelecció serà la darrera a passar per l’espai de l’entrevista electoral, aquest vespre.

Confessa que aquest mandat ha sigut molt diferent del que s’esperaven fa 4 anys, amb la covid i el canvi d’alcaldia. Per a ella, el millor moment és el dia a dia mentre que el pitjor ha estat veure el patiment de les persones com és el cas de l’incendi de la plaça del Camp. Precisament, ser al costat de les persones és la seva premissa:

Pel que fa al tema estrella d’aquesta campanya, l’habitatge, aposta per crear l’Oficina Municipal per ampliar el servei de borsa amb el de rehabilitació i manteniment i buscar la manera de fer aflorar tot aquest habitatge buit i posar-lo al servei de les persones. En l’àmbit social i sanitari, Gisbert és partidària de fer una mirada transversal i coordinar tots els agents implicats per empènyer en una mateixa direcció.

Del que treu més pit la candidata a la reelecció és de les regidories de barri:

Pel que fa a equipaments, creu que cal fer una programació global d’inversió, renovació i manteniment. La cap de llista d’Esquerra també defensa la necessitat de fer un pla de mobilitat global a tota la ciutat i a partir d’aquí prendre decisions polítiques. Referent a l’àmbit urbanístic, creu que és necessari un treball constant i fa referència a la necessitat de millorar la zona de la ribera a partir del conveni signat amb l’ACA. Es mostra satisfeta de l’entrada en vigor del porta a porta, ja que assegura que tothom hi ha posat de la seva part. Amb tot, reconeix que cal impulsar millores com la recollida de l’oli usat, minimitzar les molèsties en la recollida del vidre, impulsar una deixalleria nova i ampliar la mòbil.

Esquerra també porta al programa la posada en marxa d’una aplicació mòbil per poder comunicar-se amb immediatesa amb la ciutadania. Aquesta eina de participació serviria tant per a avaries com per a difondre l’agenda cultural.

Judit Gisbert no s’ha volgut mullar amb la política de pactes, ja que no es vol donar per vençuda i s’emplaça a decidir-ho a partir de diumenge amb els resultats en mà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *