Guixers prohibirà l’aparcament d’autocaravanes fora de les zones habilitades per evitar el col·lapse dels dos últims caps de setmana

Arran de l’entrada a la fase 2 de la desescalada, l’Ajuntament de Guixers s’ha trobat desbordat per l’increment d’aquest tipus de turisme. Ho apunta l’alcalde de Guixers, Jordi Selga:

              

Guixers no disposa actualment de sòl públic destinat a aparcament d’autocaravanes, però té previst habitar-ne 7 o i al nou pàrquing que s’està construint a l’Ajuntament i també a la zona del Codó. Amb tot, Selga posa de relleu que en aquests moments no poden aparcar autocaravanes i és per això que el consistori es dotarà d’una ordenança per poder sancionar i poder establir algun tipus de control. Precisament aquest cap de setmana en una zona on hi aparquen autocaravanes que s’havia precintat per evitar aquesta pràctica, s’hi ha dut a terme botellons i festes que han acabat amb accions incíviques que han deixat la zona plena de deixalles. Selga fa una crida a la ciutadania perquè sigui respectuosa amb l’entorn.

Pel que fa a l’àrea recreativa del Codó, tot i estar tancada, l’alcalde de Guixers admet que es continua utilitzant. Tot i que estigui precintada pels Agents Rurals, hi hagi una cadena al camí d’accés i cartells advertint que està tancada, hi ha persones que hi acudeixen. Jordi Selga reconeix que el Codó és una àrea molt freqüentada que tenen previst obrir durant la fase 3 amb la presència d’un agent cívic, ja que actualment l’Ajuntament no pot garantir les mesures sanitàries pertinents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *