Front comú dels ajuntaments de la Vall de Lord per anticipar els veïns dels talls de la carretera de la Llosa pels rodatges

El traçat i els paisatges de la principal via d’accés a Sant Llorenç de Morunys són utilitzats freqüentment com a escenari de rodatges d’anuncis que requereixen de talls puntuals de la carretera, molt sovint, sense avís previ. L’alcalde de Sant Llorenç, Francesc Riu, explica quina és la problemàtica:

En tant que el terme municipal de Sant Llorenç no es veu afectat per aquests talls i, per tant, l’Ajuntament no en té constància, el consistori ha contactat amb els ajuntaments de Navès i Guixers, per on transcorre la carretera, per tal d’avisar-los quan tinguin constància d’aquests talls de trànsit i se’n pugui avisar la població que hi circula habitualment amb antelació. Aquesta mateixa setmana, de fet, ja s’ha pogut traslladar la informació als veïns a través d’un ban i els grups de WhatsApp dels habitants de la vila.

Malgrat això, l’Ajuntament de Sant Llorenç posa de relleu que en alguns rodatges l’autorització la dona el Servei Català de Trànsit o la Direcció General de Carreteres i l’ajuntament afectat no en té constància fins que ja s’ha realitzat el rodatge. Per aquest motiu, tenen previst contactar paral·lelament amb els Mossos d’Esquadra per intentar agilitzar aquesta informació de servei.

           

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *