Finalitza la campanya UBICa’t

La campanya UBICa’t era un joc tipus trivial, que va començar a l’agost i ha durat fins al novembre. Aquesta acció pretenia donar a conèixer els establiments associats i divulgar curiositats dels establiments de la ciutat. A través d’un qr, que escanejaven els participants en els establiments, havien de resoldre diversos enigmes. Un cop tenien tots els formatgets del trivial completats, podien accedir a un sorteig d’un únic premi de 1.000 en vals de compra a gastar durant la campanya de Nadal. El volum total de participants ha estat de 500 persones, de les quals 80 han aconseguit finalitzar-lo i optar al premi.
El sorteig es va realitzar el dissabte 12 de desembre a la Cambra de Comerç de Solsona. La guanyadora ha estat l’Ester Capdevila, que disposa fins al 6 de gener de 2021 per a gaudir-ne.
Des de la UBIC agraïm la bona predisposició per part dels nostres associats. Així mateix, agraïm a les 500 persones que han iniciat el joc, i el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.