Fènix rep un donatiu de 2.240 euros d’una desfilada solidària a Oliana

L’establiment Bube, amb Amèlia al capdavant, va organitzar la segona edició d’aquesta proposta, els beneficis de la qual es destinaran a seguir oferint gratuïtament els serveis de l’entitat.

La desfilada de models amb roba de primavera-estiu de la botiga es va complementar amb una explicació de Fènix sobre els orígens de l’entitat, fa 15 anys, i els serveis que presta. La recaptació es va fer a través de la venda de tiquets pel sorteig de 50 obsequis cedits pels col·laboradors de la desfilada.

Punts de llibre

Encara sobre Fènix us hem d’explicar que l’artista solsoní Ton Casserras és l’autor de la nova edició de punts de llibre que es presenten aquest cap de setmana per la fira. “Clown series”, protagonitzada per pallassos, utilitza la tècnica de dibuix previ sobre paper amb escanejat posterior per acolorir amb ordinador. Darrera de cada punt de llibre hi ha un text que reflecteix els valors de Fènix. El paquet amb els quatre punts de llibre es posarà a la venda per la fira al preu de 5 euros.

Llicenciat en Belles Arts, Ton Casserras ha cursat estudis de postgrau amb tècniques de gravat al Centre de Gravat d’Encamp, a Andorra, i també de litografia a The Art Students League de Nova York, als Estats Units. Ton Casserras ha participat en diverses exposicions. Entre d’altres treballs, és l’autor del mural que decora el vestíbul de la planta superior de la sala polivalent de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *