Exhibicions i música centren les propostes de la Fira de Sant Isidre confinada

Aquest cap de setmana Solsona hauria de bullir d’expositors i visitants pel certamen, que es va ajornar fins al 2021. Amb tot, la direcció i la comissió organitzadora han vist clar que no podia ser deixar la comarca sense la seva fira més important i han programat una sèrie d’activitats en versió digital amb propostes al més semblant possibles al que seria un certamen en una situació normal.

La fira amb més caps de bestiar vius de Catalunya comptarà amb una exhibició de doma des d’una explotació i també amb sorpreses dels sectors oví i boví. Amb tot, el certamen és un aparador tant per a empreses i comerços com per a entitats i això és el que s’ha volgut reflectir a l’hora de programar-lo. Ho explica Pere Obiols, coordinador de la Fira:

Així divendres al vespre, a partir de les 8, Salva Racero oferirà des del seu perfil oficial un concert tast amb maridatge de cançons amb vins del Solsonès, Bages i Penedès i formatges de la Formatgeria El Miracle. L’hora del vermut de la plaça de Sant Joan passarà a ser un vermut des de casa a les 12 amb l’actuació en directe de Marc Anglarill des del seu compte d’Instagram. Diumenge, amenitzarà l’hora del vermut el cantautor solsoní Eduard Gener des del seu canal de Youtube. A més, juntament amb Joventut Solsonina, dissabte a partir de 2/4 d’11 de la nit hi haurà el Bestiari Fest amb Maxi Balceda i iCarli dj. Podreu seguir les activitats de la Fira de Sant Isidre confinada a través del perfil d’Instagram del Consell Comarcal del Solsonès i a 22TV. Podeu consultar la programació completa al web firadesolsona.com.  

      

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *