Eric Romero i Noemí Moreno guanyen l’Stravada en el Circuit Black Pata i Jaume Gabarrella i Marta Tora, el Circuit Duroc

Un total de 357 ciclistes van prendre part ahir a la cursa ciclista amb sortida a la plaça del Camp organitzada pel Black Pata Cycling Club. 189 corredors van poder completar la prova de 52 quilòmetres. L’andorrà Eric Romero ho va fer amb un temps de 2 hores 7 minuts i 47 segons mentre que la primera noia, Noemí Moreno, va trigar 2 hores 53 minuts i 28 segons, entrant trenta-novena a la general. 139 corredors van optar pel Circuit Duroc, de 32 quilòmetres. El ciclista de Balaguer Jaume Gabarrella va quedar primer amb un temps d’una hora 28 minuts i 33 segons, seguit de Martí Padrisa, de Moià, que entrava a la meta 10 segons més tard. El tercer classificat va ser el solsoní Juli Pallarès Barrera, amb un temps d’una hora 30 minuts i 32 segons. En categoria femenina, la primera de completar el Circuit Duroc va ser Marta Tora, de Molins de Rei, onzena a la general.