Els projectes beneficiaris de les beques La Llavor arribaran el mes vinent a Clariana i Castellar de la Ribera

Aquest matí la plaça de Sant Pere de Solsona ha acollit la presentació d’aquesta proposta que impulsen La Mare Cultural i el Consell Comarcal.

A partir de divendres, al web de La Mare Cultural, es posaran a la venda les entrades al preu de 12 euros, amb un preu reduït de 10 per als socis de l’entitat. El 13 d’abril, a la capella de Santa Àgata de Clariana, amb capacitat per a 30 persones, hi haurà dos passis de Goig. Ramon Franch, de Llobera, reinterpreta aquest element propi de la cultura popular juntament amb Elena Ribera i Laia Tatjé. El primer serà a 2/4 de 12 i l’altre, a la una. Entremig hi haurà una tapa-vermut a càrrec del restaurant El Cigronet. El 20 d’abril a 2/4 de 12, a Sant Andreu de Clarà, el solsoní Gerard Flotats presentarà “Re-imaginant Bach”, una fusió de la música clàssica de Bach amb elements contemporanis, acompanyat d’Alexander Papp, compositor d’acústic i electroacústica per a sales de concerts.  També hi haurà un tast gastronòmic de tapes a càrrec del Local Social de Castellar de la Ribera.

Franch i Flotats han estat becats cadascun amb 1.500 euros amb La Llavor. Joan Solé, de La Mare Cultural, detalla quins aspectes s’han finançat:

Per la seva banda, tant la consellera comarcal de Cultura, Sara Vilches, com Maria Moreno, de La Mare Cultural, destaquen l’elevada participació en aquesta convocatòria:

La vicepresidenta del Consell Comarcal, Maria Claustre Sunyer, convida la ciutadania a prendre part a aquest cicle cultural:       

Des de l’organització han avançat que enguany obriran les bases de la convocatòria just acabar l’edició per tal que tant els joves talents locals com el jurat tinguin més marge per treballar i valorar les propostes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *