Els Mossos d’Esquadra detenen un home per set furts en un mateix dia al Solsonès, al Bages i el Berguedà

Es tracta d’un jove de 20 anys que diumenge van interceptar els Mossos de l’Àrea de Seguretat del Transport Metropolità.

La detenció és el resultat d’una investigació oberta a finals d’abril després de tenir constància que en un mateix dia s’havien produït diversos furts a Solsona, Navès, Cardona, Manresa, Berga i l’Espunyola. Els investigadors van concloure que els mateixos autors havien comès els furts en establiments comercials, hotels i restaurants entre 2/4 de 8 del vespre i les 10 de la nit.

En tots els casos, els autors distreien les víctimes tapant l’objecte que volien sostreure amb una revista o un cartell i després marxaven ràpidament del lloc. En total, es van endur 5 mòbils, un moneder i 500 euros d’una caixa enregistradora. Els investigadors van identificar els presumptes autors, que tenien antecedents per delictes contra el patrimoni, en concret, furts a establiments comercials i de restauració. A més, en la majoria dels fets utilitzaven el mateix modus operandi. La investigació continua oberta per localitzar l’altre autor dels furts. Ahir el detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *