Els maridatges literaris amb productes locals s’incorporen al Barri de les Lletres i la Música

Entre el 2 i el 13 d’agost, 11 solsonins vinculats al sector cultural i botiguers faran d’ambaixadors literaris en el marc de 7 rutes d’establiments on es faran tastos de productes locals. Uriol Gilibets, Alba Mascarella, Laia Espasa, Laura Juàrez i Rosa Vilanova, Júlia Garcia, Anna Terricabras, Marta Vila, Ramon Segués i Noemí Vilaseca llegiran fragments de llibres que recomanen mentre es fan tastets. D’altra banda, una dotzena de botigues més proposaran obres literàries exposades a l’aparador.

Una altra de les novetats d’aquesta tercera edició del Barri de les Lletres i la Música és que tothom que assisteixi als concerts rebrà un tiquet que podrà bescanviar per una planta a les botigues adherides. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte Viles Florides.

Al marge de les novetats, com sempre, hi haurà concerts d’artistes locals en diversos indrets de la ciutat. Hi actuaran Irene Augé, Gerard Enrique i Marc Jiménez, Júlia Xandri, Ametller Tofoner i Pinegre Funicular, The Velcros, Joana Torelló i Bruno Santaeulària, Laura Juanco i Nerea Arriola, Iaia-Kumb, Miquel Riu i La Quinta Acústics.

Com l’any passat, tornarà a sortir al carrer la figura del pregoner, amb la col·laboració de Jordi Montanyà, que cada matí anunciarà les activitats per les places i carrers de la ciutat. La programació també es pot consultar a través del perfil d’Instagram @elbarrideleslletresilamusica.

Enguany assumeixen l’organització l’Agència de Desenvolupament Local i l’Ajuntament, amb el suport de la UBIC, Empresaris per al Solsonès i la biblioteca. Té com a objectiu dinamitzar l’ambient al carrer i en botigues i establiments de restauració vinculant la cultura amb el comerç i la producció local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *