Els cotxes antics de Solsona que es donin de baixa temporalment aquest any s’estalviaran la part proporcional de l’impost de vehicles

L’últim ple de l’Ajuntament de Solsona ha aprovat prorratejar l’impost trimestral als vehicles de més de 25 anys i els històrics que es donin de baixa temporalment i ho sol·licitin al consistori. Aquesta modificació ha rebut el suport de tots els grups excepte Junts per Solsona.

En la revisió de les ordenances fiscals per a aquest exercici es va eliminar la bonificació a aquest tipus de vehicles pel seu caràcter contaminant. Ho argumenta el regidor de Medi Ambient, Ramon Montaner:

  Alternativa per Solsona-CUP comparteix aquest punt de vista mentre que el PSC, tot i votar-hi a favor, puntualitza que aquests cotxes, si no es fan servir, no haurien de pagar impostos.

Junts per Solsona, en canvi, es mostra en contra d’aquesta mesura en tant que la considera injusta. Marc Barbens:    

Barbens afegeix que s’han detectat situacions difícils de resoldre, com per exemple el rebut que els ha arribat a persones que fa molts anys que ja no tenen el cotxe, però que no havien tramitat correctament el canvi de titularitat o la baixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *