Els cementiris centraran el tretzè Concurs de fotografia El Solsonès

El Consell Comarcal ja ha fet pública la temàtica d’aquest certamen per tal que els aficionats a la fotografia tinguin marge suficient per captar les seves instantànies i presentar-les durant el període d’admissió de les obres, que serà a l’ens durant el proper mes d’octubre.

En aquesta edició, es vol donar protagonisme a aquestes construccions funeràries que hi ha arreu de la comarca per donar sepultura als difunts, edificades en diferents estils i models arquitectònics. Les imatges s’hauran de lliurar en format digital amb bona resolució i també físic sobre un suport rígid de 2 a 3 mil·límetres de gruix, de 30×40 centímetres i en paspartú negre o blanc. Cada participant pot presentar un màxim de dos treballs. Al darrere cal enganxar-hi un sobre tancat amb el títol, l’indret fotografiat, el nom, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic de contacte de l’autor.

Un jurat format per fotògrafs professionals de la comarca, un representant del Museu Diocesà i Comarcal i un altre del Consell escolliran els tres premiats. El primer premi és de 150 euros, el segon, de 100 i el tercer, de 50. El veredicte es farà públic el 23 de novembre i les obres s’exposaran al Consell Comarcal durant les properes festes de Nadal. El concurs de fotografia El Solsonès compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *