Els alcaldes de Navès i Pinell qüestionen que el menú que s’ofereix en algunes escoles de la ZER sigui adequat per als nens

Ho va posar sobre la taula ahir al Ple del Consell el batlle de Navès, Josep Maria Casafont, ja que és el Consell Comarcal qui gestiona aquest servei. El menú està basat en proteïna vegetal, verdures, iogurts desnatats, pasta i pa integral. Casafont reclama que s’aposti per un menú atractiu per als infants i amb més productes de la terra:

Hi coincideix plenament l’alcalde de Pinell, Benjamí Puig:

Des del govern del Consell Comarcal, la consellera comarcal d’Ensenyament, Dolors Caelles, defensa que els percentatges de cada grup d’aliments venen marcats per la Generalitat. Reconeix la distància amb el que mengen les famílies i les dificultats perquè els infants s’ho mengin. Dolors Caelles, consellera comarcal d’Ensenyament:

La responsable comarcal d’Ensenyament també defensa que els menús que se serveixen a les escoles de ZER respecten al·lèrgies alimentàries i opcions vegetarianes i veganes.

One thought on “<strong>Els alcaldes de Navès i Pinell qüestionen que el menú que s’ofereix en algunes escoles de la ZER sigui adequat per als nens</strong>

 • 20/01/2023 at 14:57
  Permalink

  La majoria de les famílies apostem per un menú dissenyat i consensuat entre un professional acreditat en nutrició i dietètica, juntament amb les famílies. Els nostres fills i filles es mereixen i necessiten un menú sà, nutritiu, equilibrat i variat, basat en una dieta com la mediterrània, per un correcte desenvolupament físic i intel·lecttual.
  Al Solsonès comptem amb productes de proximitat i de qualitat, i seria molt interessant incloure’ls als menús escolars dels menjadors de la ZER . Reclamen un menú fet amb ilusió i imaginació.
  Paguem escrupulosament per un servei que no respon a les necessitats dels infants, que a més a més surten de l’escola afanats.
  El menjador escolar ha de ser un espai on s’ho passin bé i mengin millor!

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *