Els actes del 25N al Solsonès arrenquen avui mateix a Sant Llorenç

Serà a partir de les 3 de la tarda amb un taller familiar que porta per títol “Eduquem la sexualitat i les emocions”. Anirà a càrrec del psicopedagog i formador Daniel Gabarró, que oferirà eines per trencar tabús i prejudicis a l’hora de parlar de sexualitat amb els infants.

I a Solsona, els actes del 25N es concentren tots el mateix dijous. A partir de les 7 de la tarda, l’Associació de Dones del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal convoquen la ciutadania a una concentració davant del consistori on es llegirà el manifest d’aquest any. I a 2/4 de 8, l’activista feminista Montse Mas conduirà la taula rodona Justícia feminista a la biblioteca.

Tot plegat es complementarà amb una campanya que vol reivindicar l’art com a eina de transformació social. El resultat és l’obra “Flor de Murtra” de l’artista visual Aurembiaix Sabaté. Ella mateixa n’explica el significat:

Paral·lelament, fins dissabte, diverses entitats de la comarca han organitzat el cicle d’activitats Enfila’t, que aborda les violències de gènere a l’entorn rural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *