Els actes centrals del Carnaval s’interpretaran en llengua de signes

És una iniciativa de l’Amisol i l’Associació de Festes en el marc del projecte “Un Carnaval per a tothom”. La primera proposta serà l’Entrega de Bojos de demà. Durant el cap de setmana del Carnaval, s’interpretarà la proclamació del Mata-ruc d’honor i la bramada de dissabte; el sermó i els ballets de diumenge; i els mateixos actes del Carnaval infantil de dilluns.

La Casa Social del Sord de Manresa i Comarques serà l’entitat encarregada de la interpretació en llengua de signes dels actes. L’associació va ser creada amb l’objectiu de millorar la vida de les persones amb sordesa a través de l’acompanyament, el creixement personal i la solidaritat.

Altres propostes de la iniciativa “Un Carnaval per a tothom” han estat la creació d’un gegant inclusiu, el Pop, i la reserva d’espais per a persones amb mobilitat reduïda als actes centrals de la festa. La intenció de l’Amisol és guanyar visibilitat i eliminar estigmes de manera que tothom pugui gaudir de l’oci i les activitats que es fan a la comarca. La gerent de l’entitat, Carla Vendrell, avança que s’ha començat pel Carnaval però la intenció és arribar a tots els actes que es facin al territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *