Elis Colell es presenta com la clau del canvi per crear projectes de futur engrescadors per la ciutat

La cap de llista de Junts per Solsona assegura que el seu equip potent, amb il·lusió i amb una gran capacitat de treball està preparat per liderar un canvi en la manera de fer les coses. Ho va explicar ahir al vespre a l’entrevista electoral.

Elis Colell creu que fa falta una planificació realista dels projectes que Solsona necessita i que pot assumir. Això passa per anar a picar a totes les portes i explorar fórmules de finançament público-privat.

En plana cultural, considera primordial crear una comissió de cultura amb gent de tots els àmbits. Pel que fa al Carnaval, vol impulsar un espai museístic de la festa a nivell de país que posi l’accent en les característiques més destacades de Solsona més enllà dels gegants. Referent a la Festa Major, creuen necessari fer-la més participativa. La candidata de Junts també s’ha referit a l’Escola Municipal de Música. És partidària que tingui presència als actes de ciutat i de crear una escola de cobla per generar relleu per a aquesta formació.

Colell també ha fet referència al Centre Sanitari, el Camp del Serra i l’habitatge. Ha estat crítica amb la tardança en la resposta de les instàncies per part del govern municipal. Pel que fa a l’àmbit econòmic, considera clau una formació professional adequada a les demandes de les indústries que ja tenim, un compromís de permanència dels treballadors, apostar pels oficis i crear un pàrquing de camions. Referent al comerç, aquestes són les propostes de Junts:

 Elis Colell també és clara sobre el paper que creu que ha de tenir Solsona en el marc del Solsonès:

Recordem que aquest vespre segueix la ronda d’entrevistes als candidats de l’alcaldia de Solsona amb Marc Barbens, de Treballem per Solsona. I la campanya també segueix en marxa. La CUP ha anunciat avui que la cloenda serà divendres a partir de les 9 del vespre a la plaça de Sant Pere amb un sopar amb productes locals i concert amb Gatzara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *