El turisme rural del Solsonès tem els perjudicis del tancament perimetral per zones sanitàries

Ho ha explicat aquest matí a La Central la presidenta del TRAS, Turisme Rural Associat del Solsonès. El sector té por que si s’arriba a tancar la regió sanitària de la conurbació de Barcelona, per molt que les cases estiguin obertes la clientela no podrà arribar. Després d’un bon estiu, amb molt turisme de proximitat d’arreu del país, la incertesa i les mesures han canviat la tendència les últimes setmanes. Pilar Bielsa:

               BIELSA TARDOR OCT 20

Tot i entendre que les mesures que prenen les administracions són per raons sanitàries, posa de relleu que si no es poden materialitzar les reserves, arribarà un moment que no es podran pagar els autònoms i la resta de despeses que implica el negoci. La presidenta del TRAS opina que si l’administració obliga a tancar un sector com és el cas del seu, automàticament s’ha d’autoobligar a donar un ajut a les persones a les quals no deixa exercir la seva activitat. Totes aquestes reivindicacions les canalitzen a través de TURALCAT, la federació que agrupa diverses associacions de truisme rural.

Pel que fa a les perspectives de cara a les festes de Nadal i, sobretot, Cap d’Any, la incertesa plana pendents de les mesures que les administracions vagin prenent. Amb tot, Bielsa defensa que el turisme rural és una opció segura:

               BIELSA SEGURA OCT 20

Podeu escoltar l’entrevista completa al compte d’Ivoox de La Central: https://go.ivoox.com/rf/58712948

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *