El turisme rural a les Comarques Centrals preveu fregar el complet per Setmana Santa

En punts com el Solsonès i el Berguedà, les reserves d’última hora podrien acabar d’omplir les places vacants.

Bona part de les comarques se situen entorn del 90% de mitjana, excepte l’Alta Anoia que ja té el cartell de complet per aquest cap de setmana. I on també confien acostar-se a la plena ocupació és, com dèiem, al Solsonès i al Berguedà. En parla el president de l’Associació d’Agroturisme, Oriol Baños:

Mentrestant, un dels punts més turístics de les nostres comarques, Montserrat, ha recuperat els nivells d’ocupació d’abans de la pandèmia amb reserves d’un 90%, aquest passat cap de setmana, i gairebé un 100% per aquest proper.

Pel que fa a les zones de muntanya, l’ocupació també serà alta tot i la poca neu que hi ha a les estacions d’esquí.

Aquí també es preveuen ocupacions de fins al 90%, tot i que algunes comarques amb prou feines arribaran al 80. Tot plegat, per culpa de les poques nevades que hi ha hagut aquest hivern. De totes maneres, hi ha vida més enllà de la neu. En parla el director de la divisió de Turisme i Muntanya, Toni Sanmartí:

Amb tot, al conjunt de Catalunya, l’estada mitjana dels visitants serà d’entre dos i tres dies. La majoria seran turistes catalans, de mitjana edat i amb públic familiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *