El Teatre Comarcal acull divendres la presentació de l’últim llibre de Ramon Besora

El mestre, editor i escriptor de Peramola amb arrels solsonines presenta una nova faula il·lustrada i musical “El Rei Granota”, d’Edicions de 1984. L’autor compartirà amb el públic diversos poemes musicals en una presentació a càrrec de la periodista Noemí Vilaseca i amb la intervenció de l’alcalde, David Rodríguez. Serà divendres a les 7 de la tarda.

“El Rei Granota” és un conte musical adreçat a infants de fins a 7 anys i il·lustrat per Ignasi Blanch sobre un monarca que vol acaparar tots els ratolins fins que els gats l’escarmenten. El llibre inclou la partitura i un codi QR que permet descarregar-se la música de Rosabel Bofarull amb veu de Jordi Jubany i baix elèctric de Jaume Martínez.

Ramon Besora va col·laborar activament en la formació de mestres i en va exercir durant 20 anys. Després es va passar al món editorial. Referent de la literatura infantil, és autor de nombroses obres per a infants, però també ha escrit publicacions i articles sobre didàctica, creativitat infantil, construcció del lector, poesia i escola. Ha estat premiat nacionalment i internacional tant pel seu vessant creatiu com lingüístic i pedagògic. Actualment és patró de la Fundació Miquel Martí i Pol, de la qual va ser fundador i president.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *