El Solsonès participa aquest cap de setmana a ‘Benvinguts a Pagès’ amb una quinzena de propostes

La iniciativa de la Generalitat arriba a la setena edició mantenint l’objectiu de donar a conèixer els productors de Catalunya per mostrar d’on neix tot allò que mengem, apropar-se a les explotacions i omplir el rebost comprant directament al productor.

El Salí de Cambrils hi prendrà part per primera vegada com a explotació oferint visites a les seves instal·lacions i fent tastos de productes relacionats amb la sal. Pel que fa a la restauració, l’Hotel Gran Sol oferirà poder gaudir de la gastronomia i dels productes locals. Els allotjaments són el grup més nombrós: Cal Llarg i el Càmping El Solsonès de Solsona, Casa Espunyes i el Cobert de l’Era d’Odèn, les Cases Rurals de Sant Grau de Navès, l’Era d’en Bella de Sant Llorenç, Marcús Casa Rural d’Olius, la Masia Rovira de Pinell i el Corral de Lladurs.

Com a activitats complementàries es podrà visitar el Centre d’Interpretació del Solsonès i l’Espai del Ganivet, fer una visita guiada a la Casa-Museu Les Casas de Matamargó, fer la ruta cultural “Solsona Monumental” amb Solsona Experience i una ruta amb caiac amb l’empresa Kayac-K1. Per a més informació i reserves podeu connectar-vos al web benvingutsapages.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *