El servei de taxi a demanda del Solsonès ha fet més de 400 viatges l’últim any

Les línies més utilitzades són les d’Ogern i Castellar de la Ribera, amb 173 viatgers; la de Cambrils i Lladurs, amb 128; la d’Enfesta passant per Su, amb 78, i la d’Enfesta passant pel Miracle, amb 26. En canvi, les rutes que surten de Sant Climenç, La Coma i Montmajor no han registrat cap petició.

El servei de transport a la demanda l’ofereix el Consell Comarcal des de fa 7 anys. El tècnic de Transport de l’ens, Pere Obiols, destaca tant la funció social del taxi com la fidelització dels usuaris:

El transport a la demanda funciona els divendres i té un cost simbòlic d’un euro amb 70 el trajecte. Les persones interessades s’han de posar en contacte amb l’empresa Alsa fins al dia anterior a les 12 del migdia. Ho poden fer per telèfon al 93 821 04 85, o per correu electrònic a bergapv1@alsa.es. Els horaris de pas preestablerts poden variar lleugerament en funció del recorregut final que es defineixi per a cada ruta segons les trucades rebudes. En qualsevol cas, l’operador informarà els usuaris de l’horari concret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *