El sènior A del Club Futbol Solsona celebra el seu ascens a Primera Catalana a la Sala Polivalent

Una norantena de persones, entre jugadors, cos tècnic, membres de la junta de l’entitat, famílies i expresidents, han participat a la rebuda institucional oferta per l’Ajuntament de Solsona aquest divendres al vespre amb accés restringit per motius d’aforament.

Tothom qui ha intervingut en l’acte ha coincidit a atribuir el mèrit de l’ascens de categoria al treball constant dels jugadors i la pinya que fan entre ells, la professionalitat del cos tècnic, el suport de les famílies i l’afició i l’esforç de la junta. El regidor d’Esports i exjugador de l’equip, Joan Parcerisa, considera que un dels fets que ha estat clau per a l’ascens va ser el naixement del Futbol Base Solsona Arrels el 2014m ja que 16 dels 20 jugadors actuals han passat pel futbol base solsoní.

Tant un dels capitans, Robert Tripiana, com el president, Ernest Estany, han fet una crida perquè els solsonins es facin socis o se sumin al projecte a través de patrocinis, ja que la temporada serà dura i suposarà un gran esforç esportiu i econòmic. Des del club s’han mostrat preocupats per l’arrencada de la temporada a causa de l’esfondrament del mur de l’institut que dona al camp de futbol. Estany s’ha posat a disposició de les administracions per contribuir a accelerar-ho mentre que l’alcalde, David Rodríguez, assegura que l’Ajuntament vetlla perquè es resolgui aquesta problemàtica amb la màxima celeritat i és una prioritat de ciutat. Amb tot, els terminis depenen del ritme d’adjudicació dels treballs per part del Departament d’Educació i la seva execució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *