El Punt Empresa de l’Agència organitza diverses activitats formatives a Solsona i Cardona durant aquest mes

Aquesta setmana ha començat un seminari sobre fotografia de producte a càrrec de la fotògrafa i creativa Kàtia Prat. Una vintena de persones vinculades al comerç i als serveis aprendran a utilitzar les eines bàsiques de la càmera del mòbil, observar exemples de composició fotogràfica en base a un producte i tenir en compte aspectes relacionats amb la llum.

També aquesta setmana s’han obert les inscripcions per a quatre propostes gratuïtes. Els dos propers dimecres al matí la sala cultural de l’Ajuntament acollirà una formació sobre gestió de projectes. Anirà a càrrec d’Oriol Pastor, consultor, formador i director del Postgrau de direcció d’operacions de la Universitat Politècnica de Catalunya. S’adreça a empreses de la indústria i els serveis. D’altra banda, Laura Juárez, de Mans i Mànigues, dinamitzarà un seminari sobre disseny amb Canva per a comerços i establiments de serveis. S’impartirà el dia 21 a Solsona i el 23 a Cardona.

El Punt Empresa també ha programat un curs de 30 hores de xarxes socials durant 8 dimarts a la tarda a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal. El conduirà Carla Márquez, gestora de comunitats, consultora i especialista en màrqueting a Instagram. Algunes de les qüestions que s’hi tractaran seran la tipologia de xarxes, la seguretat i imatge i els coneixements i continguts que s’hi comparteixen.

L’última proposta arriba el dia 30 i és una visita a Semen Cardona, l’empresa internacional especialitzada en l’elaboració de dosis per a la inseminació artificial porcina d’alt rendiment.

La inscripció per a totes aquestes opcions formatives del Punt Empresa de l’Agència s’ha de formalitzar en línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *