El projecte Bassadòria organitza diumenge una ruta interpretativa per l’entorn de Vallferosa

El tercer itinerari, de 2 quilòmetres, arrencarà de la Torre de Vallferosa diumenge a les 9 del matí i té una durada prevista de tres hores. Estarà guiada per Sàmara Natura i l’Associació Amics de la Torre de Vallferosa, que compartiran coneixements de l’entorn. En acabar, s’oferirà un refrigeri amb productes de Territori de Masies. Paral·lelament, durant tot el matí es podrà visitar l’exposició de Bassadòria a l’església de Sant Pere de Vallferosa.

Demà és l’últim dia per apuntar-s’hi enviant un correu electrònic a informacio@territoridemasies.cat o trucant al 693 054 437. El preu de l’activitat és de 5 euros i inclou el llibret i el refrigeri. Hi ha un preu reduït de 4 euros per a les persones sòcies de Territori de Masies i de 2 per als infants d’entre 6 i 12 anys.

El projecte Bassadòria de Territori de Masies pretén posar en valor i protegir els espais agroforestals de la zona com a font de treball, de la cultura pagesa i de la sostenibilitat. S’organitzen activitats com xerrades, rutes, tallers, debats i sensibilització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *