El projecte Bassadòria de Territori de Masies arriba aquest cap de setmana a Castelltallat i a Prades de la Molsosa

El projecte d’educació ambiental organitza noves activitats per continuar creant consciència sobre l’estat del paisatge ecològic del Baix Solsonès i rodalies.

Avui a les 6 de la tarda, el Casal de Castelltallat acollirà una xerrada sobre l’estat de l’eruga del boix. Isabel Pujadas Rovira, tècnica del servei de sanitat vegetal i coordinadora del grup de treball de la papallona del boix del Departament d’Acció Climàtica parlarà de les espècies invasores i de nous enfocaments per a la seva gestió. La segona ponència anirà a càrrec de Míriam Sangerman, tècnica del servei de gestió forestal i també membre del grup de treball de la papallona del boix del Departament d’Acció Climàtica. En aquest cas, se centrarà en aquesta espècie, la seva distribució i els danys a Catalunya.

Per diumenge, el projecte Bassadòria de Territori de Masies ha programat diverses activitats en el marc de la Fira de Sant Ponç de Prades de La Molsosa. A les 8 del matí hi haurà una ruta guiada per Sàmara Natura a la Serra del Pal. Té una hora i mitja de durada, costa 5 euros i inclou llibret de ruta. Més tard es farà una sessió de ioga amb Osteoioga, sòcia de la cooperativa, al preu de 5 euros. I a 2/4 de 12, taller familiar de construcció de caixes niu amb Sàmara Natura. Per a aquestes activitats cal inscripció prèvia per correu electrònic a informacio@territoridemasies.cat o bé al 693 054 437. Al marge d’això, durant tot el matí es podrà visitar la mostra “Bassadòria, serveis i funcions del paisatge pagès del baix Solsonès i rodalies”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *