El president d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, serà aquest divendres a Solsona

Participarà en l’acte “Un nou cicle per un país lliure”, programat per divendres a les 8 del vespre al Casal Cívic Xavier Jounou. Prendrà part en una conversa en la qual diverses persones conversaran amb l’objectiu de generar un espai de debat en positiu per reactivar el moviment independentista. A part d’Antich, hi participaran el periodista Quico Sallés, l’empresària agroalimentària de la Masia de Bonsfills Pilar Clotet, i l’educadora social i creadora de Weli Weli Nadia Urrich. Moderarà l’acte l’escriptor i activista cultural Xavier Gonzàlez-Costa.

Òmnium Cultural organitza una quarantena d’actes arreu del país per a obrir un nou cicle polític amb noves veus. La intenció és que permeti abordar la resolució democràtica del conflicte polític, recuperar la il·lusió, l’esperança col·lectiva, les mobilitzacions, el creixement i avançar cap a la independència. Òmnium considera que en aquest nou cicle caldrà incorporar noves sensibilitats i veus al debat estratègic, com per exemple el jovent organitzat, el teixit empresarial i sindical o el tercer sector.

Abans de l’acte de divendres, a les 7 de la tarda, Òmnium Cultural del Solsonès celebrarà Assemblea General per aprovar el pla de treball i el pressupost del 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *